Priser

Följande priser (inklusive 24% moms) är i kraft från och med 1.4.2022.
 €/dygn
Stora raser
t.ex. Hovawart, Snautser, Berner Sennenhund
28
Mellanstora raser
t.ex. Labrador, Setter, Boxer
26
Mindre raser
t.ex. Liten pudel, Cocker spaniel
24
För ytterligare hundar (andra, tredje, osv.) från samma familj och som bor hos oss i samma rum är priset 14 €/dygn/hund.
I priset ingår den mat som hunden är van vid att äta hemma. Har många olika sorter och har jag inte just av det märket hemma så skaffar jag det. Ett undantag utgör BARF och specialmat som kan köpas endast hos veterinär. I dessa fall skall ägaren hämta maten med sig.
Hunden rastas 3 ggr per dygn i koppel. Invid pensionatet finns en rasthage för hundar som inte vill göra sina bestyr i koppel.
Om hunden under sin vistelse behöver medicinering är det inget hinder för att hämta hunden på skötsel men medicinerna hör inte till priset. Ifall medicineringen kräver specialåtgärder (som medicinering nattetid), bestäms priset på skötseln fall för fall.
Observera
Ifall hämtning eller avhämtning av husdjur sker utanför öppethållningstiderna (se öppethållningstider) tilläggs 50 € till priset.
Nya kunder betalar ett förhandsbelopp vid bokning av skötsel för en längre tid eller under populära helgar så som julen. Mer information får ni vid bokningen.
Den längsta oavbrutna skötseln hos oss borde hellst vara omkring 4 veckor. Om en längre skötsel behövs rekommenderar jag att dela upp det mellan oss och någon bekant. Om detta inte är möjligt tar vi naturligtvis emot hunden för hela tiden också.
Carowart ger inte dagvård för hundar. Om du önskar få endast dagvård för din hund så finns det hundhotel speciellt koncentrerade på dagvård. Carowart betjänar dig då du behöver annat än dagvård för din hund.
Carowart tar endast friska hundar på skötsel. Ifall din hund insjuknar strax före skötselperioden ber vi dig meddela så fort som möjligt. Detta gäller även diarré oberoende av dess orsak.