Hinnasto

Seuraavat hinnat (sisältäen 24% ALV) ovat voimassa 1.4.2022 alkaen.
 €/vrk
Isot rodut
esim. Hovawartti, Snautseri, Berner Sennenin paimenkoira
28
Keskikokoiset rodut
esim. Labradorin noutaja, Setteri, Bokseri
26
Pienemmät rodut
esim. kääpiövillakoira, mäyräkoira
24
Samasta perheestä tulevilta muilta (toinen, kolmas, jne) ja meillä samassa tilassa asuvilta koirilta hinta on 14 €/vrk/koira.
Hintaan sisältyy samaa ruokaa kuin koira saa kotonaan. Minulla monia useita eri koiranruokia ja jos minulta puuttuu juuri se ruoka mitä koiranne syö niin hankin sitä. Poikkeuksina ovat BARF sekä erikoisruoka, jota myydään vain eläinlääkärillä. Näissä tapauksissa omistajien tulee tuoda ruoka mukanaan.
Koiraa ulkoilutetaan 3 kertaa vuorokaudessa talutushihnassa. Hoitolan yhteydessä on juoksutarha, jossa voivat ulkoilla ne koirat jotka eivät pidä talutushihnassa asioimisesta.
Jos koira vierailunsa aikana tarvitsee lääkitystä, ei se ole este tuomasta koiraa hoitoon mutta lääkkeet eivät kuulu hintaan. Jos koiran lääkitys aiheuttaa erityistoimia (kuten lääkitys yöaikaan), sovitaan koiran hoitomaksu tapauskohtaisesti.
Huomioikaa
Mikäli lemmikkien vastaanotto tai luovutus tapahtuu aukioloaoikojen ulkopuolella (katso aukioloajat) lisätään hintaan 50 €.
Uusilta asiakkaillta vaaditaan ennakkomaksu tehtäessä varausta joko pitempikestoiselle hoitojaksolle tai suosituille ajankohdille kuten joululle. Enemmän tietoa tästä saat varauksen yhteydessä.
Pisin suosteltava yhtämittainen hoitojakso on noin 4 viikkoa. Pidempikin yhtämittainen hoitojakso on mahdollinen, mutta pyydän harkitsemaan hoitojakson jakamista meidän ja jonkun tuttavan välillä.
Carowart ei ole koirien päivähoitola. Jos haluat koirallesi vain päivähoitoa, on olemassa koirahoitoloita jotka ovat erityisesti keskittyneet siihen. Carowart palvelee sinua ja koiraasi kun tarvitset koirallesi muunlaista hoitoa kuin päivähoitoa.
Carowart ottaa hoitoon ainoastaan terveitä koiria. Jos koirasi sairastuu juuri ennen hoitojaksoa, pyydän teitä ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian. Tämä koskee myös ripulia riippumatta sen alkuperästä.